Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про податкову знижку – в інтерв’ю для радіо «Львівська хвиля» 

опубліковано 12 червня 2024 о 10:32

Як отримати податкову знижку, хто нею може скористатися і на які витрати, яким чином можна подати документи, скільки осіб на Львівщині уже нею скористалися?

Відповідь на ці та інші запитання дав в інтерв’ю для радіо «Львівська хвиля» начальник управління оподаткування фізичних осіб Головного управління ДПС у Львівській області Володимир Коваль.

Володимир Коваль, зокрема, зазначив, що особа, яка в попередньому році мала витрати на своє навчання чи дружини (чоловіка) або дітей, здійснила виплати на страхування здоров’я чи життя, медичні виплати, пов’язані зі штучним заплідненням, або іпотечне кредитування, має право на отримання податкової знижки.

«Для того, щоб отримати податкову знижку, особі потрібно завітати до одного із Центрів обслуговування платників на території Львівщини та подати податкову декларацію про майновий стан та доходи з повним пакетом документів, - зазначив податківець. – Крім того, необов’язково приходити до ЦОПу. Ці дії можна здійснити за допомогою Електронного кабінету платника податків».