Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

В ефірі радіо «Львівська хвиля» - про можливості дистанційно комунікувати з податковою

опубліковано 01 липня 2024 о 09:58

Начальник управління податкових сервісів Головного управління ДПС у Львівській області Тетяна Ризванюк в ефірі радіо «Львівська хвиля» розповіла платникам про електронний спосіб листування з податковими органами. Одним із таких інструментів є Електронний кабінет платника податків, який пропонує зручне та ефективне рішення для листування з податковими органами. 

За словами Тетяни Ризванюк, основними перевагами цього сервісу є економія часу та ресурсів, доступність та зручність, прозорість та контроль, зменшення паперової бюрократії, підвищення ефективності взаємодії між платниками податків та податковими органами, інтеграція з іншими сервісами. 

«Для того, щоб дистанційно комунікувати з органами податкової служби, необхідно надати Згоду на таку комунікацію через Електронний кабінет за формою F або J 1391602. У заяві важливо вказати і свою актуальну електронну пошту, оскільки крім надсилання документа через Електронний кабінет, одночасно здійснюється надсилання платнику на його електронну адресу інформації про вид документа, дату та час його надсилання в Електронний кабінет», - зазначила податківиця. 

Довідково. На сьогодні понад 9 тисяч платників податків Львівщини обрали електронний спосіб листування з податковими органами.