Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Микола Никитюк: Податкова служба стоїть на сторожі економічної та фінансової безпеки нашої держави!

опубліковано 02 липня 2024 о 14:22

Сьогодні, у день професійного свята – Дня податківця України, у Головному управлінні ДПС у Львівській області відбулися урочисті збори. 

На початку заходу присутні вшанували хвилиною мовчання тих українців, які віддали своє життя у боротьбі з агресором. Серед них -  два працівники ГУ ДПС у Львівській області Ігор Качмарик та Андрій Семчук. 

Колектив ГУ ДПС та ветеранів податкової служби привітав в. о. начальника ГУ ДПС у Львівській області Микола Никитюк.

Очільник податкової Львівщини подякував податківцям регіону за професіоналізм, старання та наполегливу працю під час виконання своїх податкових обов’язків, побажав натхнення в роботі, тепла та затишку у домівках, миру та Перемоги.

«Професія податківця – складна та відповідальна. Сьогодні, коли наша країна дає гідну відсіч агресору, податкова служба виконує надважливе завдання – стоїть на сторожі економічної та фінансової безпеки, забезпечує виконання державних і місцевих бюджетів», - зазначив Микола Никитюк у своєму вітальному слові. 

Присутніх також привітали голова Громадської ради ГУ ДПС у області Володимир Кришталь, голова місцевого осередку Всеукраїнської громадської організації «Асоціація ветеранів державної служби України» Львівської області Олена Коркуна.

З вітальним словом до податківців звернувся директор з розвитку мережі Львівського регіону Акціонерного товариства «Укрпошта» Андрій Данилів, який також презентував поштову марку «Податки. Армія. Перемога», наголосивши на значенні податкової служби у час сьогодення. 

З нагоди Дня податківця України подяки оголошено 35 працівникам ГУ ДПС, які також отримали у подарунок марки Укрпошти «Податки. Армія. Перемога». 

За активну громадську позицію, патріотизм, високопрофесійну, самовіддану участь у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки та оборони у лавах Збройних Сил України,  а також з нагоди 28-ої річниці Конституції України та професійного свята - Дня податківця України Подякою ЛОО Всеукраїнської професійної спілки працівників органів державної податкової служби та відзнакою „За відродження України” нагороджено 10 працівників ГУ ДПС у Львівській області.

Почесними Грамотами Центральної ради Всеукраїнської професійної спілки працівників органів державної податкової служби та Подяками ЛОО Всеукраїнської професійної спілки відзначено 8 працівників органів ГУ ДПС у Львівській області. 

Разом наближаємо Перемогу! 

Фотоматеріали по темі

  • Професійне свято – День податківця України

Відеоматеріали по темі