Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Львівщини поінформували платників податків про порядок отримання електронних довірчих послуг

опубліковано 25 липня 2024 о 13:48

Сьогодні Головне управління ДПС у Львівській області провело онлайн - семінар для платників податків Львівської області на тему: «Порядок отримання електронних довірчих послуг платниками податків». 

Основний спікер заступник начальника відділу реєстрації користувачів Головного управління ДПС у Львівській області Андрій Бадзян зазначив, що для того, щоб отримати електронні довірчі послуги (далі - ЕДП) вперше чи якщо термін дії сертифікатів завершився, користувачу необхідно підготувати документи, необхідні для отримання ЕДП.

«Із переліком цих документів можна ознайомитись у розділі «Отримання електронних довірчих послуг» офіційного інформаційного ресурсу Надавача, обравши відповідну категорію та звернутися до обраного відокремленого пункту реєстрації», - зауважив Андрій Бадзян. - Користувачі, що мають чинні сертифікати, можуть скористатися онлайн-сервісами:

– повторного, дистанційного формування сертифікатів за електронним запитом для самостійного продовження терміну дії сертифікатів на два роки (https://ca.tax.gov.ua/manage-certificates);

– дистанційного формування сертифікатів для програмних РРО, що дає змогу сформувати юридичним особам сертифікати для програмних РРО (https://acskidd.gov.ua/certs-request-rro).

Далі податківець відповів на запитання учасників онлайн-семінару і наголосив на тому, що користуватися електронними сервісами – це зручно та вигідно. 

Модератор заходу начальник відділу комунікацій з громадськістю  Головного управління ДПС у Львівській області Наталія Желізняк закликала платників податків активніше користуватися електронними сервісами ДПС, де можна знайти необхідну корисну інформацію, а для вирішення проблемних питань - звертатися на комунікаційну податкову платформу.