Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

З початку року відвідувачі ЦОПів Львівщини отримали понад 76 тисяч адміністративних послуг

опубліковано 19 серпня 2024 о 13:22

Упродовж  січня ‒ липня 2024 року платникам податків ‒ юридичним та фізичним особам Головне управління ДПС у Львівській області надало 76 756 адміністративних послуг.

Дедалі частіше платники податків надають перевагу дистанційному замовленню послуги та отримують необхідні документи, довідки, витяги тощо через електронний кабінет ‒ інформує управління податкових сервісів  ГУ ДПС у Львівській області. Електронний спосіб звернення обрали 52% з усіх запитувачів послуг.

На сьогодні суб’єкти господарювання та громадяни можуть отримати 81 адміністративну послугу в 24 Центрах обслуговування платників. Крім адміністративних, ЦОПи надають консультаційні та інформаційні послуги, приймають звітність та вхідну кореспонденцію. Окрім того, платники податків мають можливість безкоштовно отримати послуги з отримання електронних довірчих послуг у пунктах обслуговування, які розміщені у ЦОП двох ДПІ області. 

Нагадаємо, що податкова регіону обслуговує всіх платників податків, незалежно від місця обліку.

З початку дії воєнного стану ЦОПи Головного управління ДПС у Львівській області здійснюють сервісне обслуговування (зокрема, надання адміністративних послуг) також платників податків, які перебувають на обліку у ГУ ДПС інших областей.