Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Існує можливість попереднього запису для отримання послуг у будь-якому Центрі обслуговування платників (ЦОП) Львівщини

опубліковано 20 серпня 2024 о 10:02

Головне управління ДПС у Львівській області інформує, шо існує можливість попереднього запису для отримання послуг у будь-якому  ЦОП Львівщини. Платники податків можуть записатись за допомогою операторів Контакт – центру, зателефонувавши за номером телефону 0 800 501 007, обравши зручну дату і час візиту.

З переліком адміністративних послуг, що надаються Головним управлінням ДПС у Львівській області та інформаційними картками адміністративних послуг, можна ознайомитись на субсайті Головного управління ДПС у Львівській області (https://lv.tax.gov.ua) у розділі «Адміністративні послуги».

      Довідково. Суб’єкти господарювання та громадяни можуть отримати 81 адміністративну послугу в 24 Центрах обслуговування платників ГУ ДПС у Львівській області. Крім адміністративних, ЦОПи надають консультаційні та інформаційні послуги, приймають звітність та вхідну кореспонденцію. Також платники податків мають можливість безкоштовно отримати послуги з отримання електронних довірчих послуг у пунктах обслуговування, які розміщені у ЦОП двох ДПІ області.