Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Влада і бізнес: пошук вирішення проблем економічного розвитку Львівщини в умовах війни

опубліковано 30 вересня 2024 о 17:23

За ініціативи Західноукраїнського офісу Європейської бізнес Асоціації відбулася зустріч представників владних структур та бізнесу Львівщини - «EBA Lviv: GR Synergy Action».

У зустрічі прийняв участь в.о. начальника ГУ ДПС у Львівській області Микола Никитюк.

Керівник податкової служби Львівщини поінформував присутніх про стан податкових надходжень до місцевого та державного бюджетів, контрольно-перевірочну роботу, адміністрування бюджетоутворюючих податків та зборів, а також про проблемні питання, що виникають в роботі контролюючого органу в умовах сучасних викликів.

Під час дискусії були надані відповіді на питання представників провідних компаній Львівщини щодо документальних перевірок, відшкодування ПДВ, трансфертного ціноутворення тощо.

Микола Никитюк подякував платникам податків за їх сумлінне ставлення до сплати податків та наповнення бюджетів і зазначив, що партнерство влади та бізнесу є вкрай необхідним для суспільства - це неодмінно прискорить нашу перемогу.

У зустрічі з бізнесом взяли участь, зокрема, начальник Львівської ОВА Максим Козицький та начальник Львівської митниці Андрій Кузнік.

Фотоматеріали по темі

  • Влада і бізнес: пошук вирішення проблем економічного розвитку Львівщини в умовах війни