Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відкрите заняття для студентів у податковій Львівщини

опубліковано 02 жовтня 2024 о 14:18

Сьогодні, в рамках здійснення профорієнтаційної роботи серед молоді,  з метою залучення молодих кадрів до проходження державної служби, управлінням персоналу разом з управлінням податкових сервісів організовано Відкрите заняття для студентів Львівського торговельно-економічного університету спеціальності «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» ОПП «Фіскальне та митне адміністрування» та ОПП «Фінанси, банківська справа та страхування».

Начальник територіального відділу податкових сервісів управління податкових сервісів Андрій Марич ознайомив молодь із напрямками роботи структурних підрозділів ГУ ДПС у Львівській області та організацією надання послуг платникам податків. Розповів про етапи створення (удосконалення) програмного забезпечення інформаційно-комунікаційної системи «Електронний кабінет», його функціональних частин, видів Е-кабінету, доступних сервісів. 

Заступник начальника управління – начальник відділу кадрового адміністрування управління персоналу Оксана Вергун ознайомила студентів із умовами вступу та проходження державної служби, Правилами внутрішнього службового розпорядку, запросила студентів до проходження практики та стажування у структурних підрозділах ГУ ДПС у Львівській області.

Ініціативу сприяння професійному розвитку студентів, надання їм можливості опановувати економічну науку не тільки в теорії, але завдяки прямому діалогу із практикуючими фахівцями, започатковано управлінням персоналу у 2023 році в рамках реалізації Меморандумів про співпрацю між Державною податкової службою України та закладами вищої освіти. 

Доцент кафедри фінансів, економічної безпеки, банківської справи та страхового бізнесу Львівського торговельно-економічного університету Тетяна Мединська наголосила, що саме такий формат взаємодії дає можливість студентами на практиці застосувати свої знання та отримати роз’яснення від практикуючих фахівців. 

 

Фотоматеріали по темі

  • Відкрите заняття для студентів у податковій Львівщини