Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

За ініціативою ГУ ДПС у Львівській області підписано меморандум з ЛОДА та ЛОР щодо співпраці

опубліковано 04 березня 2021 о 15:09

Cьогодні відбулося підписання Меморандуму між Головним управлінням ДПС у Львівській області, Львівською обласною державною адміністрацією та Львівської обласною радою щодо співпраці у сфері вирішення нагальних питань та пошуку додаткових резервів надходжень до місцевих бюджетів.

Документ підписали начальник ГУ ДПС у області Ігор Комендат, голова ЛОДА Максим Козицький та голова Львівської обласної ради Ірина Гримак.

Ігор Комендат зазначив, що метою підписання Меморандуму є налагодження співпраці органів влади та територіальних громад для узгоджених дій з питань надходжень податків та зборів до місцевих бюджетів.

«Буде створено паспорт територіальної громади. Кожен громадянин, платник податку, територіальна громада будуть бачити, які податки і в якій кількості надходять до ОТГ, Це дасть змогу бачити місцевий потенціал, наявні ресурси, а також здійснювати контроль за видатками місцевого бюджету», - зазначив Ігор Комендат.

У межах Меморандуму сторони створять спільні робочі групи для вирішення питань, які виникають у сфері адміністрування податків та зборів, а також питань, пов’язаних з оптимізацією процедур адміністрування податків.

По закінченні заходу відбувся брифінг для журналістів.