Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про РРО і ПРРО на семінарі – тренінгу для платників в ЛМР

опубліковано 31 грудня 2021 о 09:37

Андрій Вегера, начальник відділу фактичних перевірок та Андрій Степований, начальник відділу обліку об'єктів оподаткування, ведення реєстрів та реєстрації за окремими видами податків ГУ ДПС у Львівській області, взяли участь у семінарі – тренінгу «РРО для СПД 2022», який відбувся у Великій сесійній залі Львівської міської ради.

Головне управління ДПС у Львівській області продовжує проводити роз’яснювальну роботу серед фізичних осіб – підприємців про необхідність застосування у їхній діяльності реєстраторів розрахункових операцій.

Нагадаємо, що з 1 січня 2022 року фізичні особи – підприємців, за винятком ФОП 1 групи єдиного податку, при здійсненні розрахункових операцій за готівку повинні застосовувати РРО або ПРРО.

На території сіл при продажу товарів ФОП можуть не застосовувати РРО, однак у цьому випадку обов’язковим є застосування Книги обліку розрахункових операцій та Розрахункових квитанцій.

І з відповідями на питання щодо застосування реєстраторів розрахункових операцій та програмних РРО платники податків можуть ознайомитися з матеріалів, розміщених на субсайті ДПС у Львівській області та в соціальних мережах Інтернету:

Іnstagram – ГУ ДПС у Львівській області (tax_service_lviv)

Telegram – ДПС у Львівській області (https://t.me/tax_service_Lviv)

Facebook: https://www.facebook.com/tax.lviv

YouTube – ДПС у Львівській області

(https://www.youtube.com/channel/ ДПС у Львівській області )

Cубсайт Територіальних органів ДПС у Львівській області: https://lv.tax.gov.ua/