Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

В ГУ ДПС у Львівській області відбулися засідання Установчих зборів та перше засідання Громадської ради

опубліковано 16 лютого 2022 о 17:05

Сьогодні, 16 лютого  2022 року у Головному управлінні ДПС у Львівській області проведені Установчі збори для формування складу Громадської ради та перше засідання Громадської ради при ГУ ДПС у області

Склад Громадської ради затверджено Наказом ГУ ДПС у Львівській області від 16.02.2022 року № 59. До складу ради  увійшли 35 представників інститутів громадянського суспільства, які демонструють активну громадську позицію та зацікавлені у підтримці активного діалогу між громадськістю та ГУ ДПС у Львівській області.

У роботі ради взяв участь в.о. начальника Головного управління ДПС у Львівській області Андрій Щербак, привітав створення такого дорадчого органу, як Громадська рада, а також запевнив, що ДПС і надалі залишається відкритою для співпраці з громадськістю, запросив всіх до спільної роботи.

У ході засідання було обрано Головою Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Львівській області Володимира Кришталя та заступником – Віктора Медведєва, які загалом представляють інтереси і роботодавців і підприємців та інших громадських формувань.

Члени Громадської ради затвердили проект Положення в цілому та обговорили плани роботи Громадської Ради тощо.

По закінченню засідання новообраний Голова Громадської ради подякував членам Громадської ради за участь у засіданні та висловив сподівання на подальшу плідну співпрацю.