Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Пріоритети бізнесу в умовах війни розглянуто під час конференції західного регіону України

опубліковано 29 вересня 2022 о 16:25

Сьогодні у Львівському Будинку вчених відбулася Конференція західного регіону України, організована Українською радою бізнесу та Національною бізнес-асоціацією.

Учасниками заходу були представники бізнесу Львівщини,  інститутів громадянського суспільства,  Львівської обласної військової  державної адміністрації, Національної гвардії України, Львівської митниці.

В роботі конференції взяв участь заступник начальника Головного управління ДПС у Львівській області Тарас Іванишин.

«Важливим є те, що і в умовах воєнного стану  платники області продовжують виконувати свої податкові обов’язки. Надходження до державного та місцевих бюджетів у всіх звітних періодах цього року, в порівнянні з минулим, були більшими на 30-40 відсотків» - зазначив Тарас Іванишин у своєму виступі. 

В ході Конференції обговорили пріоритети бізнесу та визначили шляхи вирішення проблемних питань роботи малого та середнього бізнесу західного регіону України в умовах війни.

Президент АППУ Грігол Катамадзе відзначив, що останнім часом посилено  ефективну співпрацю між бізнесом та органами виконавчої влади, наголосив на необхідності допомоги громадськості та місцевої влади релокованому на захід країни бізнесу.