Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Львів’яни урочисто відзначили свято захисників та захисниць України

опубліковано 14 жовтня 2022 о 14:49

14 жовтня у Львові та Львівській області відбуваються заходи з відзначення  Дня захисників та захисниць України та 80-ї річниці створення УПА.

Розпочалися заходи вшануванням пам'яті полеглих борців за незалежність України на Личаківському кладовищі. Очільники області та міста, народні депутати, військові, громадськість запалили лампадки та поклали квіти до могил новітніх Героїв.

Духовенство відслужило панахиду за усіма, хто поклав своє життя за Україну.

Згодом, на площі перед пам’ятником Тарасові Шевченкові відбулася акція на підтримку військовослужбовців «Відважним та непереможним захисникам». У ній взяв участь духовий оркестр Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

Представники військових частин отримали Державні Прапори з побажаннями та теплими словами підтримки від вдячних мешканців усіх районів Львівщини - лікарів, вчителів, школярів, спортсменів, духовенства.

Від імені Міністра оборони України Олексія Резнікова очільники міста та області вручили нагороди кращим військовослужбовцям та волонтерам.

В урочистостях взяв участь заступник начальника ГУ ДПС у Львівській області Тарас Іванишин.

Податківці вітають усіх із Днем захисників та захисниць України, 80-ю річницею створення УПА. Дякуємо нашим захисникам та захисницям!

 

Слава Україні! Героям слава! Разом до Перемоги!