Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Ефективний діалог податківців та підприємців триває

опубліковано 28 лютого 2024 о 15:10

Сьогодні у рамках роботи Комунікаційної податкової платформи з ініціативи ВГО Асоціація платників податків України в онлайн-режимі відбулася робоча зустріч податківців та підприємців.

У заході взяли участь директор Департаменту управління ризиками ДПС України Марина Баряхтар, Віце-президент, Генеральний директор ВГО АППУ Людмила Герасименко, начальник управління Генеральної дирекції  ВГО АППУ Леся Кашпур, а також представники двох підприємств Львівської області. Від ГУ ДПС у Львівській області на зустрічі були присутні заступник начальника ГУ ДПС області Руслан Ганюк, начальник управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Іван Меленчук, заступник начальника – начальник відділу моніторингу операцій та ризиків управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Наталія Жолудєва. 

Під час зустрічі обговорили проблеми, які стали причиною звернення представників бізнес-середовища на Комунікаційну податкову платформу, обговорили шляхи їх вирішення. 

Представники податкової Львівщини наголосили, що завжди готові до діалогу, адже завдяки комунікації вдається знаходити оптимальні шляхи рішення проблем, які виникають. 

Нагадуємо, що для оперативної комунікації з бізнесом у ГУ ДПС області діє Комунікаційна податкова платформа. Отримати розʼяснення також можна за телефонами «гарячих ліній» Головного управління ДПС у Львівській області.