Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Львові дискутували на тему, як змінились роль та  вага поняття репутації брендів та компаній у час повномасштабної війни 

опубліковано 11 червня 2024 о 10:54

Нещодавно відбувся спільний захід PR хабів київського та західноукраїнського офісів Європейської Бізнес Асоціації, присвячений темі репутації та її впливу на бізнес.

Як зазначали учасники, сьогодні на комунікації покладено значно ширший перелік обов’язків, які виходять за межі традиційних зв’язків із громадськістю чи кризових ситуацій. 

Під час зустрічі відбулась презентація результатів опитування PR та маркетинг фахівців Асоціації та результатів глобальних досліджень на тему, що стала предметом обговорення. 

Головне управління ДПС у Львівській області на цьому заході представляла начальник управління інформаційної взаємодії Олена Глеба. 

У рамках дискусійної панелі разом шукали відповіді на питання, де сьогодні «живе» репутація брендів та компаній, як змінилась роль та вага цього поняття за час повномасштабної війни, якими є найбільші труднощі в контексті формування репутації. Говорили про кейси з власного досвіду позитивного чи негативного впливу репутації на бізнес та про головні висновки, які винесли компанії з цих ситуацій.

https://eba.com.ua/formula-reputatsiyi-dlya-biznesu/