Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Львівщини взяли участь у воркшопі «Жіноче лідерство та сімейний бізнес у часи викликів»

опубліковано 14 червня 2024 о 11:01

Учора, 13 червня, у Львові відбувся воркшоп «Жіноче лідерство та сімейний бізнес у часи викликів», організований у співпраці та кооперації з донорськими організаціями та владою. 

Із вітальними словами до учасників заходу звернулися  Уповноважений Верховної Ради України з прав людини Дмитро Лубінець, представник Уповноваженого з прав людини у Львівській області Тарас Подвірний.

Розпочався воркшоп презентаційною сесією на тему «Взаємодія місцевої влади і бізнесу задля розвитку економіки країни», який модерувала Президентка міжнародного клубу «Business Woman Club», радниця Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, голова міжнародного штабу допомоги українцям Ганна Крисюк. Виступили народні депутати України Ростислав Тістик та Галина Васильченко, директорка ТЗДВ «Стрий Авто» Анна Шевців, директорка ТОВ «Захід - Агро МХП» Тетяна Валанчюс, голова Кіровоградської обласної державної адміністрації (2021 – 2022 рр.), заступниця директора ТОВ «Агроресурс» Марія Чорна, власниця кондитерської - кав’ярні «Крем - джем» у Львові Ольга Тесляк.  

Далі учасники заходу перейшли до практичної частини, яка складалася з окремих сесій. Одна із сесій була присвячена темі податкового законодавства. У її рамках заступник начальника управління – начальник відділу адміністрування податку на доходи фізичних осіб  Головного управління ДПС у Львівській області Ігор Малех наголосив на важливості виконання підприємцями основних податкових обов’язків, виплаті заробітної плати, а також поінформував про новації податкового законодавства. Сплачуємо податки – наближаємо Перемогу! 

Начальниця управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Львівській області Олена Глеба презентувала комунікаційну складову податкової Львівщини, зупинившись на інформаційних ресурсах, наголосивши: «Ми відкриті для платників податків та громадськості. Сервісна складова нашої роботи з кожним роком покращується, і платники податків це відчувають».

Додамо, що організаторами воркшопу «Жіноче лідерство та сімейний бізнес у часи викликів» були об’єднання Business Woman Club та Export Promotiоn Center / Центр підтримки експорту, за підтримки Програми USAID «Конкурентноспроможна економіка України». 

Фотоматеріали по темі

  • Податківці Львівщини взяли участь у воркшопі «Жіноче лідерство та сімейний бізнес у часи викликів»