Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

ГУ ДПС у Львівській області сприяє професійному розвитку студентів

опубліковано 29 березня 2024 о 11:07

У рамках здійснення профорієнтаційної роботи серед молоді, залучення молодих кадрів до проходження державної служби в ГУ ДПС у Львівській області, проведено відкрите заняття для студентів Львівського торговельно-економічного університету спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» разом із викладачем, к.е.н., доцентом, гарантом ОПП "Фіскальне та митне адміністрування" Тетяною Мединською. 

Начальник управління персоналу ГУ ДПС у Львівській області Зоряна Остапишин ознайомила студентів з організацією проходження виробничої практики та особливостями прийому на державну службу.

Начальник територіального відділу податкових сервісів управління податкових сервісів Андрій Марич проінформував молодь про напрямки роботи структурних підрозділів ГУ ДПС у Львівській області та організацією надання послуг фізичним особам та платникам податків, а також із порядком отримання податкової знижки при здійсненні витрат на навчання у 2023 році.

Ініціативу сприяння професійному розвитку студентів, надання їм можливості опановувати економічну науку не тільки в теорії, але завдяки прямому діалогу із практикуючими фахівцями, започатковано управлінням персоналу в рамках реалізації Меморандумів про співпрацю між Державною податкової службою України та закладами вищої освіти. 

Такий формат взаємодії між органами ДПС та навчальними закладами дає можливість на практиці закріпити отримані знання та отримати роз’яснення фахівців. 

Фотоматеріали по темі

  • ГУ ДПС у Львівській області сприяє професійному розвитку студентів