Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Продовжуємо комунікацію з молоддю

опубліковано 05 квітня 2024 о 13:58

Сьогодні податкову Львівщини відвідали студенти третього курсу Львівського торговельно-економічного університету спеціальностей Готельно-ресторанна справа, Митна справа, Підприємництво, торгівля та біржова діяльність, Товарознавство та експертиза у митній справі, разом із викладачем – к. е. н., доцентом кафедри обліку, контролю, аналізу та оподаткування Одаркою Чабанюк. 

Зі студентами зустрілися фахівці Львівської ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області - заступник начальника Львівської ДПI, начальник вiддiлу електронних сервісів та звітності Олександра Гедз, заступник начальника відділу з надання адміністративних та інших послуг Оксана Керебко та завідувач сектору організації роботи ЦОП Михайло Шайнер.

Фахівці Львівської ДПІ ознайомили майбутніх платників податків із роботою Львівської податкової, із податками, які сплачують платники, провели екскурсію Львівським ЦОП та розповіли про послуги, які податківці надають юридичним особам, фізичним особам – підприємцям та платникам податків. 

Окрім того, податківці поінформували про роботу електронних податкових сервісів, зазначивши, що для зручності платників ДПС постійно працює над їхнім удосконаленням та розвитком. 

Під час зустрічей із майбутніми платниками податків фахівці ДПС також зауважили, що зараз активно триває Деклараційна кампанія – 2024, під час якої платники до 1 травня 2024 року повинні подати декларації про майновий стан та доходи, отримані у 2023 році. 

Продовжуємо комунікацію з молоддю і надалі. Адже така форма співпраці – цікава та корисна. Переконані, що інформація, яку студенти почерпнули під час відвідин податкової Львівщини, неодмінно стане частиною складової їхньої обізнаності з питань оподаткування і стане їм у пригоді у майбутньому.