Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Зустріч з платниками податків Жовківщини

опубліковано 27 червня 2024 о 14:48

Заступник начальника Жовківської ДПІ ГУ ДПС у Львівській області Віктор Порохняк провів зустріч у форматі «круглого столу» з платниками податків, під час якої ознайомлено присутніх з актуальними питаннями податкового законодавства та з перевагами використання електронних сервісів ДПС. 

На початку заходу Віктор Порохняк розповів присутнім про необхідність застосування РРО/ПРРО та ведення у встановленому порядку обліку товарних запасів, про мінімальне податкове зобов’язання, фінансові санкції при неоформлені найманих працівників. 

Посадовець повідомив про право на податкову знижку за понесеними у 2023 році витратами за навчання, сплату відсотків за іпотечним кредитом, для внутрішньопереміщених осіб за витратами на оренду житла.

Також Віктор Порохняк поінформував про можливість використання громадянами та бізнесом електронних сервісів ДПС, зокрема Електронного кабінету платника та мобільного застосунку «Моя податкова», за допомогою яких в режимі реального часу можна листуватися з податковою, дізнатися про наявність чи відсутність податкового боргу, подати податкову звітність та сплатити податки до бюджету.  

Зустріч пройшла у форматі активного обговорення, де платники мали можливість отримати відповіді на усі свої запитання.