Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Навчальні тренінги в Жовківській ДПІ

опубліковано 27 червня 2024 о 14:52

Фахівці Жовківської ДПІ ГУ ДПС у Львівській області проводять щоденні тренінги для платників податків щодо подання звітності за допомогою сервісу «Електронний кабінет» та інших актуальних питань податкового законодавства. 

В податковій інспекції також звертають увагу платників на законодавчих нормах, які регулюють питання застосування РРО/ПРРО та на відповідальності за порушення вимог Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг». 

Під час тренінгів, платників податків ознайомлюють з безкоштовними електронними сервісами ДПС України, особлива увага приділяється Електронному кабінету. Фахівці податкової інспекції наголошують, що цей сервіс дозволяє дистанційно подати та переглянути подану звітність, отримати інформацію про стан розрахунків з бюджетом та іншу податкову інформацію, зареєструвати програмний РРО.

Принагідно податківці нагадують відвідувачам про обов’язок сплати майнових податків та інформують, що у разі незгоди з нарахуванням податків, які відображені в ППР, платник може провести звірку даних з податковою службою та отримати нове ППР з відкоригованою інформацією.      

Також інформують учасників тренінгів про можливість до кінця року скористатися правом на отримання податкової знижки та про переваги подання декларації про майновий стан і доходи з використанням Електронного кабінету.