Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Галузеве виїзне засідання з суб’єктами господарювання торгівельної галузі Борислава

опубліковано 12 листопада 2019 о 17:19

На виїзному галузевому засіданні робочої групи з легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення, яке нещодавно відбулося в приміщенні Бориславського комунального підприємства «Ринок» по вул. Весняна,7 (м.Борислав), взяли участь 20 суб’єктів господарювання, які займаються підприємницькою діяльністю у сфері торгівлі.

 Основними завданнями діяльності таких робочих груп є проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи щодо соціальних ризиків для громадян, які не легалізують свою зайнятість та отримують заробітну плату неофіційно, проведення перевірок-обстежень суб’єктів господарювання щодо порядку використання найманої праці відповідно до вимог чинного трудового законодавства.

Під час зустрічі фізичні особи-підприємці отримали  інформацію від інспектора праці Бориславської міської ради, представника Державної податкової служби, Пенсійного Фонду, Центру зайнятості - щодо переваг легального працевлаштування, страхового стажу для призначення пенсій та зміни в податковому законодавстві.

Окрім цього, в ході спілкування з роботодавцями  вручено  буклети на дану тематику.