Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Понад півтора тисячі послуг надано податківцями Червонограда в Центрі обслуговування платників

опубліковано 18 травня 2020 о 16:00

З початку року в Центрі обслуговування платників Червоноградської державної податкової інспекції Червоноградського управління Головного управління ДПС у Львівській області фахівцями надано 1558 адміністративних послуг.

Найчастіше запитуваною була послуга з видачі відомостей з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків. Всього за звітний період було надано 838.

Серед значимих була послуга з видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків, яких з початку року видано 585.

Зареєстровано 19 реєстраторів розрахункових операцій, 84 книг обліку розрахункових операцій та 31 розрахункова книжка.

Звертаємо увагу, що у зв’язку зі спалахом та розповсюдженням коронавірусу COVID-19 та попередженням інфікування і поширення вірусних інфекцій Червоноградське управління Головного управління ДПС у Львівській області звертається з проханням менше надсилати паперових документів, натомість користуватись засобами електронного зв’язку, а саме Електронним кабінетом.

Вхід до Електронного кабінету здійснюється за адресою: http://cabinet.tax.gov.ua, а також через офіційний вебпортал ДПС.