Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

В Центрах обслуговування платників Буського управління надано понад сім тисяч адміністративних послуг

опубліковано 04 серпня 2020 о 15:01

Впродовж січня - липня 2020 року фахівцями Центрів обслуговування платників Буського управління ГУ ДПС у Львівській області громадянам та представникам бізнесу надано 7081 адміністративні послуги, з них 451 в електронній формі.

Зокрема, видано 4619 карток платника податків про реєстраційний номер облікової картки з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків та 1453 карток з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків.

Також зареєстровано 680 книг обліку розрахункових операцій, 269 реєстраторів розрахункових операцій та 55 розрахункових книжок.

Податкова служба рекомендує платникам зайвий раз не відвідувати Центри обслуговування платників та використовувати електронні сервіси ДПС, зокрема Електронний кабінет.

Через відкриту частину Електронного кабінету (https://cabinet.tax.gov.ua) можна скористатись інформацією, яка є загальнодоступною, а саме: податковим календарем, інформацією з реєстрів страхувальників, платників єдиного податку, платників ПДВ та інших реєстрів, завантажити бланки податкової звітності, тощо.

У приватній частині Електронного кабінету, після ідентифікації особи, будуть доступні:

- стан розрахунків з бюджетом, листування з органами ДПС, облікові дані, пошук інформації в реєстрах ДПС, сплата податків, подання заяв/запитів, подання звітності та інш.

У банері «Програмні РРО» у вкладці «Форми ПРРО» розміщено форми електронних документів для програмних реєстраторів розрахункових операцій, які застосовуються користувачами для реєстрації/перереєстрації/скасування реєстрації ПРРО, а також під час застосування ПРРО.

Пропонуємо ознайомитись з цими формами усім зацікавленим суб’єктам господарювання – користувачам програмних РРО та розробникам комерційних програмних РРО.

Банер «Програмні РРО» (https://tax.gov.ua/baneryi/programni-rro/) також містить актуальну інформацію, пов’язану із запровадженням програмних РРО відповідно до вимог Закону України від 20. 09.2019 № 128 щодо детінізації розрахунків в сфері торгівлі і послуг.