Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Яворівській ДПІ проведено нараду для працівників з питань роботи ДПІ в умовах карантинних обмежень

опубліковано 07 квітня 2021 о 11:15

Начальник Яворівської ДПІ ГУ ДПС у Львівській області Петро ШОТ 06 квітня 2021 року провів робочу нараду з працівниками інспекції,  на якій розглядались питання запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширення гострої респіраторної хвороби COVID -19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 та робота ДПІ в умовах карантинних обмежень.

Зокрема, посадовець наголосив, про те, що за рішенням Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій за ініціативою МОЗ України Львівська область залишається у «червоній» зоні карантину. На червоному рівні передбачається введення жорстких карантинних обмежень.

Також акцентовано увагу присутніх, що отримання адміністративних послуг платниками податків залишається актуальним, проте в умовах протиепідемічних заходів, формат обслуговування у ЦОП тимчасово змінюється.

В умовах надзвичайної ситуації послуги надаються в онлайн режимі з урахуванням положень Закону України від 17.03.2020 №530 – IX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної  хвороби COVID-19»

У разі гострої необхідності організація прийому  платників в ЦОП здійснюється виключно за попереднім записом. Дату та час візиту необхідно узгоджувати за телефонами ЦО (03-259) 2-33-15, 2-32-50.

На завершення керівник наголосив на дотриманні  працівниками ЦОП трьох простих правил протиепідемічної безпеки — дотримання дистанції, носіння маски та користування санітайзерами.