Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Дрогобицькій районній державній адміністрації відновила роботу районна комісія з питань зайнятості населення, погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат.

опубліковано 14 червня 2021 о 11:14

У Дрогобицькій районній державній адміністрації відновила роботу районна комісія з питань зайнятості населення, погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат. Так, днями відбулося перше засідання  робочої комісії у новому складі. До складу робочої групи, окрім служб органів влади та контролюючих органів, увійшли також представники територіальних громад.

Було розглянуто ситуацію на підприємствах регіону, які допустили заборгованість з оплати праці. За участю керівників підприємств детально проаналізовано стан справ та причини, які призвели до появи боргу. Визначили, що серед головних причин — фінансово-економічні проблеми, пов’язані з пандемією COVID-19.

У своїх виступах представники контролюючих органів та органів влади висловили готовність у сприянні в межах своїх повноважень у вирішенні проблем, які виникли на цих підприємствах, водночас керівники підприємств  повинні пам’ятати, що оплата праці — є пріоритетом, який гарантується Законом.

Члени комісії проінформували присутніх, що такі засідання робочих груп проходитимуть систематично. Щотижнево буде проводитись моніторинг стану виплати заробітної плати у районі. Щомісячно комісія заслуховуватиме керівників підприємств-боржників.