Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Бущині за «круглим столом» обговорили актуальні питання адміністрування податків за участю заступника начальника ГУ ДПС у Львівській області Ігоря Лазорко

опубліковано 16 червня 2021 о 16:06

В Буській ДПІ під головуванням заступника начальника ГУ ДПС у Львівській області Ігоря Лазорко відбулась зустріч у форматі «круглого столу» із суб’єктами господарювання територій обслуговування Буської, Бродівської, Золочівської та Перемишлянської ДПІ.

На початку заходу Ігор Лазорко зазначив позитивну динаміку надходжень до бюджетів усіх рівнів впродовж п’яти місяців поточного року та подякував представникам бізнесу за сумлінно сплачені податки. Зазначив, що податкова служба зацікавлена у підвищені рівня добровільності сплати податкових платежів і всіляко сприяє створенню партнерських відносин з суб’єктами господарювання.

Під час зустрічі розглянуті актуальні питання адміністрування податків, збільшення податкового навантаження з податку на прибуток та ПДВ, легалізації робочих місць та дотримання законодавства про працю. Також нагадали про можливість використання електронних сервісів ДПС, завдяки яким можна  не тільки сформувати, перевірити та надіслати  податкову звітність, а й дистанційно перевірити розрахунки з бюджетом та отримати іншу довідкову інформацію.

Зустріч пройшла у форматі конструктивного діалогу.