Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Невідкладний тренінг для платників податків — «Електронні сервіси ДПС»

опубліковано 20 липня 2021 о 15:18

Легкі та зручні електронні сервіси необхідні сьогодні для максимально дистанційного спілкування з платниками податків та якісно нового рівня надання послуг. Особливо актуально це під час дії карантинних обмежень.

Самбірська ДПІ продовжує активне спілкування з платниками податків. Традиційно, кожен відвідувач має можливість отримати якісні індивідуальні усні консультації, як під час особистого спілкування з модератором Центру обслуговування платників, так і за телефонами  (0236)60335.

Крім того, Самбірські податківці завжди готові надати практичну допомогу платникам податків у користуванні електронними сервісами ДПС та відповісти на питання податкової тематики.

З 01.07.2021 по 09.08.2021 період подання декларації платниками податків на спрощеній системі оподаткування ІІІ групи. Звітність через електронний кабінет платника - це просто і зручно. Так, в приміщенні Центру обслуговування платників (далі — ЦОП) для всіх бажаючих податківці провели практичне заняття з платниками податків по заповненню декларації платника єдиного податку. Для зручності платників в приміщенні ЦОП обладнані два комп'ютерних місця з доступом до мережі Інтернет. Такі тренінги зазвичай проходять у форматі конструктивного діалогу: «питання — відповідь - демонстрація» та позитивного настрою.

Вхід до «Електронного кабінету платника» здійснюється за адресою: https://cabinet.tax.gov.ua з використання електронного цифрового підпису (ЕЦП) будь-якого Акредитованого центру сертифікації ключів.

Податківці міста Самбора  наголошують: електронний формат звітування – це легко та кожному по плечу! Саме тому діючи податкові сервіси і надалі будуть максимально вдосконалюватись з врахуванням потреб і побажань платників податків Самбірської  ДПІ.