Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Тренінг у Трускавецькій ДПІ: звітність через «Електронний кабінет»

опубліковано 24 січня 2023 о 13:19

Фахівці Трускавецької ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області продовжують проводити тренінги для платників податків щодо використання сервісу «Електронний кабінет» та подання звітності в електронному вигляді.

Електронний кабінет платника податків – сервіс, за допомогою якого можна надсилати до органів ДПС електронні документи, податкову звітність, отримати довідки про відсутність заборгованості, необхідну інформацію із загальнодоступних реєстрів та надсилати запитати чи заяви для отримання необхідних даних. Електронний кабінет складається з відкритої (загальнодоступної інформації) та приватної частини (особистого кабінету). Вхід до особистого кабінету здійснюється за допомогою електронного цифрового підпису (https://cabinet.tax.gov.ua).

Посадовець наголосила, що Електронний кабінет – це найбільш популярний,  захищений та безпечний електронний сервіс податкової служби.

Також платникам надається вся необхідна інформація та відповіді на запитання щодо одноразового добровільного декларування активів громадян, легалізації праці, застосування РРО/ПРРО, ведення обліку товарних запасів СГ, забезпечення використання електронних платіжних засобів, ліцензування господарської діяльності та ін.