Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Актуальні питання оподаткування вивчали на Бродівщині

опубліковано 14 березня 2023 о 14:26

В Бродівській ДПІ відбулась зустріч у форматі «круглого столу» начальниці інспекції Ганни Богуцької  з  представниками бізнесу. 

На початку заходу очільниця зазначила, що діяльність податкової служби спрямована на забезпечення ефективної організації роботи з надання адміністративних послуг, підвищення якості обслуговування громадян та бізнесу. Зокрема, з початку року працівниками  ДПІ надано 572 адмінпослуги, з них 91 в електронній формі. Також надаються інші послуги, зокрема надання консультацій щодо кампанії декларування доходів громадян, застосування права на податкову знижку, функціонування електронних сервісів ДПС тощо. Суб’єкти господарювання та громадяни можуть попередньо записатись через мережу Інтернет у будь-який Цент обслуговування платників Львівщини для отримання  адміністративних чи консультативних послуг, використавши електронну чергу:  http://queue.qsolutions.com.ua:22102/

В ході спілкування висвітлювались питання адміністрування  місцевих податків, єдиного внеску, погашення податкового боргу та дотримання вимог трудового законодавства. 

На завершення зустрічі присутнім нагадали про кампанію декларування громадянами доходів, отриманих у 2022 році та запропоновано використовувати доступні електронні сервіси від ДПС України.