Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Зустріч з платниками у Лопатинській ТГ

опубліковано 03 квітня 2023 о 09:04

В Лопатинській територіальній громаді відбулась зустріч з суб`єктами господарювання щодо актуальних питань ведення бізнесу та  змін  у законодавстві. 

В ході заходу начальником Радехівської ДПІ ГУ ДПС у Льівській області Русланою Мулявка акцентовано увагу на своєчасності та повноті сплати податків, дотриманні  вимог трудового законодавства, поданні звітності в електронній формі. Обговорено питання застосування окремих норм податкового законодавства щодо адміністрування податків, єдиного внеску та провадження  волонтерської діяльності.  Наголошено на  оновленій  звітності  з ПДВ відповідно до наказу Мінфіну України від 28.12. 2022 №463,  на зміні строків реєстрації податкових накладних/розрахунків коригування в ЄРПН та застосуванні знижених розмірів штрафних санкцій за порушення граничних строків реєстрації ПН/РК тощо.  

На завершення зустрічі присутнім нагадали про кампанію декларування громадянами минулорічних доходів, зазначивши терміни подання декларації та сплати податкових зобов’язань.