Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Семінар з платниками податків у Львівській ДПІ

опубліковано 30 травня 2023 о 11:19

Нещодавно у Львівській державній податковій інспекції Головного управлінні ДПС у Львівській області відбувся семінар з платниками податків щодо актуальних питань податкового законодавства.

Під час заходу було обговорено актуальні питання щодо податкового законодавства.

Було обговорено питання щодо застосування РРО та ПРРО, новацій у сфері застосування реєстраторів розрахункових операцій.

Фахівець інспекції докладно поінформувала учасників зустрічі про  основні аспекти  декларування громадян для отримання податкової знижки. Зауважила, що Декларація подається наручно або в електронному вигляді через Електронний кабінет платника до 31.12.2023 року включно.

Акцентувала увагу на змінах до форми податкової декларації про майновий стан і доходи, внесених наказом Міністерства фінансів України від 17.05.2022 № 143 «Про внесення змін до форми податкової декларації про майновий стан і доходи та Інструкції щодо заповнення податкової декларації про майновий стан і доходи», який набрав чинності з 01 січня 2023 року.

Наприкінці семінару фахівчиня Львівської ДПІ відповіла на запитання платників податків та повідомила про можливість звернутись на Комунікаційну податкову платформу Головного управління ДПС у Львівській області за адресою lv.ikc@tax.gov.ua