Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Платники податків упродовж січня - квітня 2023 року отримали 1218 адміністративних послуг

опубліковано 31 травня 2023 о 08:32

Працівниками ЦОП Трускавецької державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Львівській області протягом січня – квітня 2023 року  було надано 1218 адміністративних послуг. Серед адміністративних послуг, найбільш запитуваними є видача картки платника податків, а також видача відомостей про суми виплачених доходів та утриманих податків, що складає 58 відсотків від загальної кількості наданих адміністративних послуг або 705 запитів.  

Впродовж січня – квітня  2023 року  в ЦОП надано адміністративних послуг:

щодо реєстрації платників єдиного податку - 221;

щодо надання витягу з реєстру платників єдиного податку - 144;

щодо реєстрації реєстраторів розрахункових операцій, розрахункових книжок та книг обліку розрахункових операцій – 69  та інших.

Працівниками ЦОП, окрім адміністративних послуг надано більше 25 тисяч інших послуг, зокрема консультацій з питань податкового законодавства,  прийняття звітності,  електронних сервісів, тощо.

У Трускавецькій ДПІ навчають та допомагають користуватися електронними сервісами від ДПС.  Забезпечується інформування платників податків через сайт Трускавецької територіальної громади та у соціальних мережах Facebook, Telegram-каналі електронного сервісу «InfoTAX» з  популяризації електронних сервісів ДПС України, у тому числі інформаційно-телекомунікаційної системи «Електронний кабінет». Найпопулярніші з них: «ЗІР», «Електронний кабінет платника» та «Дія» від Міністерства цифрової трансформації України.