Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про функціонування Електронного кабінету

опубліковано 06 липня 2023 о 16:00

Фахівці Перемишлянської ДПІ в черговий раз провели практикум для  суб’єктів господарювання щодо переваг подання звітності в електронному вигляді та можливості «Електронного кабінету». Зокрема, податківці звертають увагу відвідувачів Центру обслуговування платників  на те, що  сьогодні у платника податків є можливість подавати звіт в електронному вигляді в режимі онлайн.

Користувачі ,,Електронного кабiнету” отримують доступ до порталу, робота з яким здійснюється через мережу Internet та не вимагає використання чи встановлення будь-якого додаткового програмного забезпечення.Цей сервіс дає можливість не лише подати звітність та різноманітну документацію, а ще й сплатити податки.

Робота у приватній частині електронного кабінету здійснюється з використанням кваліфікованих сертифікатів ключів, які можна отримати в   Акредитованих Центрах сертифікації ключів  у пунктах  обслуговування:         м. Львів, вул. Стрийська, буд. 35, каб. 136 , тел.: (032) 297-35-05,   м. Дрогобич, вул.  Шевченка, буд. 9, каб. 102. тел.: (032) 441-02-40.

У приватній частині «Електронного кабінету» надається доступ до наступних сервісів: персоніфікований податковий календар, перегляд облікових даних платника подання звітності в електронному вигляді до органів ДПС, пенсійного фонду та статистики перегляд та друк раніше поданої звітності перегляд вхідних/вихідних документів, подання заяв, запитів для отримання інформації інформація про стан розрахунків з бюджетом, реєстрація податкових накладних та розрахунків коригування до них (https://cabinet.tax.gov.ua/help/intro.html).