Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Витяг щодо стану розрахунків з бюджетом

опубліковано 21 листопада 2023 о 12:17

Фахівці центру обслуговування платників Дрогобицької ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області на постійній основі проводять зустрічі з платниками податків під час яких активного роз’яснюють перевагу та зручність  використання електронних сервісів ДПС України, зокрема, ”Електронного кабінету платника податків”.

Ганна Ткач, старший державний інспектор центру обслуговування платників Дрогобицької ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області, пояснила присутнім, що для отримання витягу щодо стану розрахунків з бюджетом платник може скористатися Електронним кабінетом (cabinet.tax.gov.ua).

Меню «Заяви, запити для отримання інформації» приватної частини Електронного кабінету надає можливість платникам податків створити, підписати та надіслати запит щодо стану розрахунків з бюджетами та цільовими фондами за даними органів ДПС за формою «F/J1300203».

Через певний час користувач отримує Витяг щодо стану розрахунків з бюджетом, який можна переглянути та завантажити у режимі «Вхідні» меню «Вхідні/вихідні документи» приватної частини Електронного кабінету.