Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Трускавецькі податківці розповіли про мобільний застосунок "Моя податкова"

опубліковано 02 лютого 2024 о 09:05

Фахівці Трускавецької ДПІ систематично проводять зустрічі з платниками податків, на яких роз’яснюють актуальні питання оподаткування. Днями відбулась чергова зустріч, на якій обговорювали впровадження ДПС мобільного застосунку «Моя податкова», який тепер доступний користувачам. Застосунок можна завантажити на телефони як на платформі Android, так і ІOS.  

Податківці поінформували, що наразі альтернативою «Електронному кабінету»  є  новий мобільний застосунок «Моя податкова», що надає можливість в телефоні безкоштовно та швидко отримувати необхідну інформацію. Зокрема, застосунок «Моя податкова» надає можливість платникам податків просто та швидко: подати Облікову картку фізичної особи – платника податків (Форма № 1ДР (Розділ «Послуги»); подати Заяву про внесення змін до ДРФО (Форма № 5ДР (Розділ «Послуги»); подати Заяву про включення до Реєстру волонтерів (Розділ «Послуги»); сплатити грошові зобов’язання з використанням однієї з платіжних систем (вкладка «Переглянути інформацію про стан розрахунків» Розділу «Послуги», вкладка «Мої ППР» розділу «Мої дані»); отримати інформацію з Реєстру неприбуткових установ та організацій (Розділ «Реєстри»).  

При цьому, частина сервісів застосунку доступні без ідентифікації: перевірка чека, пошук акцизної марки, дані з реєстру платників ПДВ, єдиного податку. Інші сервіси доступні після ідентифікації будь-яким файловим КЕП або хмарним КЕП – Дія-Підпис, Smart-ID від Приватбанку та інші.    

Наразі, у Центрі обслуговування платників фахівці Трускавецької ДПІ не тільки інформують платників про можливості нових електронних сервісів ДПС, а й за потреби, надають практичну допомогу у користуванні  цими сервісами.