Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Буська ДПІ: Заповнити декларацію про доходи можна за допомогою Електронного кабінету

опубліковано 14 лютого 2024 о 09:33

По особливості  кампанії декларування  та подання декларації  про доходи  в електронному вигляді зазначив начальник Буської ДПІ Анатолій Сисюк  у коментарях для районного радіомовлення. 

Посадовець нагадав, що до 01 травня п.р. триває  кампанія декларування громадянами доходів, отриманих  впродовж 2023 року.  Підлягають декларуванню доходи, отримані не  від податкових агентів;  від надання в оренду рухомого або нерухомого майна іншим фізичним особам; успадкування чи отримання в дарунок майна не від членів сім’ї першого та другого ступеня споріднення, іноземні  та  інвестиційні доходи тощо. Для зручності  та спрощення процедури декларування доходів на офіційному вебпорталі ДПС в Електронному кабінеті у розділі «ЕК для громадян» працює електронний сервіс «Декларація про майновий стан і доходи». За допомогою цього сервісу можна заповнити декларацію та надіслати її до контролюючого органу в електронному вигляді. 

Роз`яснення з питань декларування можна отримати в Центрі обслуговування платників податкової інспекції  або на субсайті ДПС,  банер «Деклараційна кампанія 2024».