Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Надання офлайн та онлайн адміністративних послуг в Бориславській ДПІ ГУ ДПС у Львівській області

опубліковано 14 лютого 2024 о 15:50

Для платників податків на даний час доступні більше вісімдесяти податкових послуг. Про те, що більшість із них можна отримати дистанційно, постійно нагадують фахівці Бориславської ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області.

Так, спеціалісти Центру обслуговування платників Бориславської ДПІ ГУ ДПС у Львівській області області консультують мешканців Бориславської міської територіальної громади та Східницької територіальної громади  щодо функціоналу онлайн-сервісів та роз'яснюють законодавчі норми і питання нарахування податків.

Особливої популярності дистанційні послуги набувають під час подання податкової звітності, деклараційної кампанії, сплаті податків і зборів до бюджету.  Тож, під час відвідування Центру обслуговування платників Бориславської ДПІ податківці наочно пояснюють механізм подання податкових декларацій, в тому числі, з метою отримання податкової знижки. Також роз’яснюють  платникам  податків (фізичним особам) про можливість сплати податків в особистому кабінеті, скориставшись однією із  запропонованих платіжних систем: https://bit.ly/4495nSN

Нагадують, що  десятки сервісів для платників реалізовані в приватній частині Електронного кабінету: https://cabinet.tax.gov.ua/.

Наголошують, що за консультаціями з питань надання адміністративних послуг можна звернутись за телефоном (248) 5-21-17, або безпосередньо до Центру обслуговування платників Бориславської ДПІ ГУ ДПС у Львівській області за адресою: м.Борислав, вул. Карпатська Брама,  буд. 14,  понеділок – четвер  з 08 год 00 хв. до 17 год. 00 хв., п’ятниця з 08 год 00 хв. до 15 год. 45 хв  ( перерва на обід з 12 год.00 хв. до 12 год.45хв.)

З переліком адміністративних послуг, які надаються в Центрі обслуговування платників Бориславської ДПІ ГУ ДПС у Львівській області, можна ознайомитись на субсайті Головного управління ДПС у Львівській області в розділі «Діяльність» або в банері «Адміністративні послуги».

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»: 

https://t.me/infoTAXbot 

Підписуйтеся на канали інформування ДПС : 

https://t.me/tax_gov_ua 

facebook.com/TaxUkraine/ 

youtube.com/TaxUkraine