Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про електронні сервіси ДПС говорили під час чергової зустрічі з платниками Трускавця

опубліковано 05 березня 2024 о 12:33

Трускавецька ДПІ систематично проводить інформаційно-роз’яснювальну роботу для платників податків з актуальних питань податкового законодавства, використання електронних сервісів ДПС. 

Днями фахівцями податкової проведено черговий тренінг для платників податків щодо використання електронних сервісів податкової служби та подання звітності онлайн. 

Під час проведення заходу фахівці наголосили, що за допомогою сервісу “Електронний кабінет платника” платники мають можливість дистанційної роботи  в режимі онлайн, зокрема подати та переглянути подану звітність, перевірити стан розрахунків з бюджетом, зареєструвати програмний РРО, тощо. 

В ході  навчання податківці роз’яснили, як отримати електронний цифровий підпис для його подальшого використання в Електронному кабінеті, а також надали практичні рекомендації щодо подання платниками податків звітності в електронній формі.

Крім того податківці розповіли що тепер від ДПС доступний новий мобільний застосунок “Моя податкова”. Застосунок можна завантажити на телефон як на платформі Android, так і iOS. “Моя податкова” - простий і зручний інструмент для отримання електронних сервісів податкової служби для громадян, а також сплати податів з використанням платіжних систем.