Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Фахівцями Червоноградської ДПІ проведено тренінг-навчання щодо подання податкової декларації через Електронний кабінет

опубліковано 06 березня 2024 о 09:55

Фахівцями Червоноградської ДПІ ГУ ДПС у Львівській області на постійній основі проводиться роз’яснювальна робота щодо кампанії декларування доходів та надається практична, індивідуальна допомога платникам податків, які звернулися до податкової інспекції для подання звітності за допомогою Електронного кабінету. 

Нещодавно головний державний інспектор відділу з надання адміністративних та інших послуг Червоноградської ДПІ ГУ ДПС у Львівській області Наталія Козловська взяла участь у тренінг-навчанні із платниками податків. Під час заходу говорили про кампанію декларування доходів громадян та про те які категорії фізичних осіб зобов’язані подати річну податкову декларацію про майновий стан та доходи до 01 травня 2024 року. 

Окрім того зазначено, що кампанія декларування передбачає можливість скористатись правом на податкову знижку, за витратами, понесеними в 2023 році. Термін подання декларації для повернення частини витрачених коштів до 31 грудня 2024 року.

Також в ході тренінг-навчання присутнім надано практичні поради щодо користування Електронним кабінетом та мобільним застосунком «Моя податкова»,  роз`яснено  порядок отримання електронного цифрового підпису та надано практичні поради з електронного звітування. Зокрема, надано допомогу у користуванні електронними сервісами ДПС на комп’ютері з доступом до мережі Інтернет, який знаходиться в ЦОП.