Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Фахівці Червоноградської ДПІ надають консультаційну та практичну допомогу

опубліковано 17 квітня 2024 о 08:32

Фахівці Червоноградської ДПІ ГУ ДПС у Львівській області щоденно надають фахові консультації та практичну допомогу з питань застосування податкового законодавства та використання електронних сервісів ДПС. 

Так, начальник відділу податкових сервісів Червоноградської ДПІ Катерина-Руслана Тхір нагадала про обов’язковість використання РРО/ПРРО у своїй діяльності для усіх категорій платників, окрім першої групи єдиного податку. Зазначила, що суб’єкти господарювання можуть самостійно за власним бажанням обрати класичний або програмний РРО, в залежності від своїх функціональних потреб та фінансових можливостей.

Ознайомила присутніх і з електронними сервісами ДПС, зокрема застосунком для мобільних телефонів «Моя податкова» та Електронним кабінетом платника.

Не оминула увагою Катерина-Руслана Тхір і питання декларування доходів і отримання податкової знижки громадянами. Розповіла платникам, що податкову декларацію слід подати до 1 травня 2024 року, суми податку на доходи фізичних осіб та військового збору, визначені в декларації, необхідно сплатити до 1 серпня цього року, а право на податкову знижку можна реалізувати до 31 грудня 2024 року.