Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

З початку року майже 1,2 тис платників звернулися до Центру обслуговування платників Золочівської ДПІ

опубліковано 19 квітня 2024 о 15:00

Впродовж першого кварталу 2024 року  фахівцями Центру обслуговування платників Золочівської ДПІ громадянам та суб’єктам господарювання надано 1179 адміністративних послуг, з них 553 в електронній формі. Найбільшим попитом серед  платників користувались наступні послуги:

- видача карток платника податків та внесення до паспорта громадян України даних про реєстраційний номер облікової картки платнику -  511;

- надання витягу з реєстру  платників єдиного податку - 224;

- видача відомостей з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про джерела та суми нарахованого доходу, нарахованого (перерахованого) податку та військового збору - 88;

- реєстрація платника єдиного податку - 74;

- реєстрація книг обліку розрахункових операцій – 36, розрахункових книжок - 47  та реєстрації реєстраторів розрахункових апаратів - 9.

Крім цього, в Центрі обслуговування платників надаються консультації щодо функціонування електронних сервісів ДПС, застосування РРО/ПРРО,  подання звітності в електронному вигляді, декларування доходів громадян тощо.  

Нагадуємо,  що до 1 травня 2024 року триває  щорічна кампанія декларування доходів громадян, за якою окремі категорії фізичних осіб зобов’язані подати річну податкову декларацію про майновий стан та доходи. 

Декларацію можна подати в електронному вигляді через Електронний кабінет (cabinet.tax.gov.ua) у розділі «ЕК для громадян» – «Податкова декларація про майновий стан і доходи».