Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Актуальні питання оподаткування обговорили на Золочівщині

опубліковано 26 квітня 2024 о 14:38

Нещодавно в Золочівській ДПІ під головуванням начальника інспекції Романа Дениса відбувся «круглий стіл» з представниками  бізнес-спільноти району. 

На початку заходу посадовець зазначив, що діяльність податкової служби спрямована на забезпечення ефективної організації роботи з надання адміністративних послуг, підвищення якості обслуговування громадян та бізнесу. Зокрема, впродовж першого кварталу п.р. працівниками Центру обслуговування платників ДПІ надано 1,2 тис адміністративних послуг, з них 553 в електронній формі. Також надаються консультації щодо функціонування електронних сервісів ДПС, застосування касових апаратів, декларування доходів, подання звітності тощо. 

В ході спілкування висвітлювались питання адміністрування податків, єдиного внеску, дотримання вимог трудового законодавства та завершення кампанії декларування 2024. Запропоновано користуватися Електронним кабінетом платника та мобільним застосунком «Моя податкова». Також зазначено, що для оперативної комунікації з бізнесом у Головному управлінні ДПС у Львівській області діє комунікаційна податкова платформа (lv.ikc@tax.gov.ua). 

На завершення зустрічі  присутні отримали відповіді на задані запитання.