Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Сокальській ДПІ відбувся семінар-тренінг

опубліковано 02 травня 2024 о 13:51

У Центрі обслуговування платників Сокальської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Львівській області відбувся черговий семінар-тренінг щодо подання звітності через Електронний кабінет.  

Податківці надали роз’яснення, а та продемонстрували на практиці, як саме проходить процес подання декларації про майновий стан і доходи до податкових органів: як формується, підписується та відправляється податкова звітність, а також надала  практичну допомогу у поданні Податкової декларації про майновий стан і доходи засобами електронного сервісу ДПС України «Електронний кабінет».  

Фахівці наголосила, що єдина вимога для електронного спілкування з органами ДПС – наявність кваліфікованого електронного підпису, який кожен бажаючий може отримати у будь-якому Акредитованому центрі сертифікації ключів.

Присутнім нагадали  про терміни сплати податків, надали  реквізити рахунків та розповіла, як правильно заповнювати реквізити «Призначення платежу» та «Отримувач» у платіжних документах для сплати податків.

Під час заходу платників проінформували, що фізичні особи, які мають право на податкову знижку, подають декларацію упродовж всього 2024 року до 31 грудня включно.