Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія» в Сокальській ДПІ

опубліковано 06 червня 2024 о 08:43

Старшим державним інспектором Сокальської ДПІ Ілоною Міщук проведено сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія» з питань використання електронних  сервісів податкової служби, встановлення безкоштовного ПРРО від ДПС, одержання ідентифікаційних кодів для неповнолітніх, внесення змін у разі зміни податкової адреси.

Мобільний за стосунок від ДПС України «Моя податкова» можна завантажити в AppStore або GooglePlay; ідентифікуватись онлайн за допомогою файлового або хмарного КЕП будь-якого надавача таких послуг. Платники одержали інформацію про можливість отримання інформації з реєстрів. Користувачі мобільного застосунку «Моя податкова» мають можливість просто та швидко отримати інформацію з реєстрів ДПС: платників ПДВ; страхувальників; платників єдиного податку; неприбуткових установ та організацій; пошук фіскального чеку; пошук марки акцизного податку (обрати реєстр у розділі «Реєстр»; ввести  код ЄДРПОУ/РНОКПП; отримати результат).

Спілкуючись з платниками, податківець також пояснила, що програмний РРО від ДПС – це програмне рішення, застосовне для операційних систем Windows, Android, iOS, та Web-версія, яке інтегрується з фіскальним сервером ДПС. При цьому завантажити ПРРО від ДПС досить просто – на вебпорталі ДПС функціонує банер «Програмні РРО», де розміщені інструкції користувача безкоштовного ПРРО, а також нормативно-правові акти, тематичні роз’яснення та презентаційні матеріали. 

Також, Ілона Міщук повідомила додзвонювачам  «гарячої лінії» про можливість одержання практичної допомоги у реєстрації та встановленні безкоштовного ПРРО від ДПС, використанні сервісів Електронного кабінету, та інш.  

Платники, які зателефонували на «гарячу лінію», одержали фахові відповіді на питання в межах чинного законодавства.