Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Львівська ДПІ: інформуємо, роз’яснюємо

опубліковано 07 червня 2024 о 09:20

Працівниками Львівської ДПІ проводиться   інформаційна компанія з роз’яснення платникам податків вимог Закону України від 30.06.2021 № 1591-ІХ „Про платіжні послуги”.

Так, платникам податків, які звернулись в ЦОП Львівської ДПІ за отриманням адміністративних та інших послуг в індивідуальному порядку доводяться умови порядоку заповнення реквізиту „Призначення платежу”, платіжної інструкції під час сплати (стягнення) податків, зборів, митних, інших платежів, єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, внесення авансових платежів (передоплати), грошової застави, а також у разі їх повернення.

В ході кампанії платникам надаються практичні поради щодо користування Електронним кабінетом,  роз`яснено  порядок отримання електронного цифрового підпису та надано практичні поради з електронного звітування. Зокрема, надано практичну допомогу по заповненню декларацій про майновий стан і доходи  на отримання податкової знижки громадянам, які понесли витрати на страхові внески за договорами довгострокового страхування життя.