Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Червоноградська ДПІ : Про актуальне під час «гарячої лінії»

опубліковано 25 липня 2024 о 11:40

Нещодавно в Червоноградській ДПІ ГУ ДПС у Львівській області відбувся сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія», під час якої начальник Червоноградської ДПІ Оксана Полтавець відповіла на запитання платників податків. 

Спілкуючись з додзвонювачами, керівник інспекції відповіла на питання щодо отримання податкової знижки. Зокрема, вона роз’яснила як розраховується знижка, які документи необхідно подати разом з податковою декларацією та як подати декларацію про майновий стан і доходи.   

Звернула увагу на правильності заповнення реквізитів платіжної інструкції, задля уникнення виникнення податкового боргу.

Запитували додзвонювачі до якого контролюючого органу необхідно звертатись фізособам власникам декількох об’єктів житлової та/або нежитлової нерухомості, розміщених в різних населених пунктах, для проведення звірки даних. Очільник інспекції зауважила, що мають право звернутися з письмовою заявою до контролюючого органу за своєю податковою адресою для проведення такої звірки даних. 

Під час телефонного спілкування Оксана Полтавець звернула увагу на широкий функціонал Електронного кабінету платника та мобільного застосунку «Моя податкова».