Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Стрийська ДПІ: Про надання адміністративних послуг

опубліковано 25 липня 2024 о 11:42

       Одним з пріоритетних напрямків роботи Стрийської ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області є створення сприятливих умов для платників податків з метою надання якісних адміністративних, консультативних, інформаційних послуг.

        За шість місяців поточного року фахівцями  Центру обслуговування платників Стрийської  ДПІ громадянам та суб’єктам господарювання було надано  4767 адміністративних послуг, з них в електронній формі – 2112.

      Серед основних послуг: видача картки платника податків, внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з ДРФО – 2029, надання витягу з реєстру платників єдиного податку - 942 та надання відомостей з ДРФО про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків – 268. Крім цього, зареєстровано 322 книг обліку розрахункових операцій, 87 касових апаратів та прийнято 717 заяв щодо реєстрації платника єдиного податку.

        Крім цього, в Центрі обслуговування платників надаються консультації щодо функціонування електронних сервісів ДПС, застосування РРО/ПРРО, подання звітності в електронному вигляді,  декларування  податкової знижки та ряд інших послуг.

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»