Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Шановні журналісти, редактори, працівники засобів масової інформації!

опубліковано 04 червня 2021 о 14:39

Від щирого серця вітаю вас з професійним святом – Днем журналіста України.

Ваша праця є гарантією забезпечення  одного з основних прав наших громадян – права на отримання інформації, від неї залежить наскільки проінформованим та свідомим буде наше суспільство.

Завдяки Вам ми можемо донести до суспільства, до кожного платника податків, важливу інформацію  - наповнення місцевих та державного бюджетів,  істотні для платників податків моменти оподаткування з того чи іншого податку, виховання в громадянах сумлінного ставлення до інституції сплати податків.

Ми вдячні Вам і за конструктивну критику нашої роботи – адже так ми зможемо стати кращими і кориснішими для платників податків.

Сподіваюсь, що результати нашої співпраці будуть лише примножуватись, а якість її буде тільки зростати.

Дякуємо, за Ваше відповідальне ставлення до своєї справи, креативне та об’єктивне висвітлення подій в державі, місцевих громадах Львівщини.

Бажаю всім вам професійного росту, невичерпної енергії, творчих ідей та втілення їх у життя, натхнення і процвітання, здоров’я, гарного настрою та реалізації задумів.

 

З повагою

начальник ГУ ДПС у Львівській області                                                                       Ігор Комендат