Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На рівні ГУ ДПС у Львіський області створена робоча група щодо взаємодії та обміну інформацією з територіальними громадами.

опубліковано 04 червня 2021 о 12:11

На рівні ГУ ДПС у Львіський області створена робоча група щодо взаємодії та обміну інформацією з територіальними громадами.

05.03.2021 року підписано Меморандум про співпрацю та взаємодію між Головним управлінням ДПС у Львівський області та Солонківською територіальною громадою, метою якого є поглиблення співпраці з питань розширення бази оподаткування місцевих податків.

Крім цього, 26 та 29 квітня п.р. проведено “круглі столи” за участі представників податкової служби та голів 10 територіальних громад.

За результатами зустрічей підписано меморандуми з Новояворівською, Мостиською, Трускавецькою, Городоцькою, Червоноградською, Золочівською, Буською, Бориславською міськими ТГ та Славською і Давидівською селищними ТГ.

Вищевказаними меморандумами передбачено впровадження найважливіших заходів співпраці між учасниками “круглого столу”, зокрема:

- наповнення місцевих бюджетів;

- якісний обмін інформацією;

- розширення бази оподаткування, що спрямоване на збільшення місцевих бюджетів.

Водночас, визначено координаторів з числа фахівців територіальних громад та представників Головного управління ДПС у Львівській області.