Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Ігор Лазорко, заступник начальника ГУ ДПС у Львівській області, провів робочу зустріч з платниками податків територій обслуговування Городоцької, Мостиської, Яворівської та Пустомитівської державних податкових інспекцій

опубліковано 22 жовтня 2021 о 15:39

 У рамках засідання робочої групи щодо здійснення контролю за діяльністю платників податків з питань достовірності декларування податків та зборів, своєчасності їх сплати та підвищення податкової ефективності проведено зустріч з платниками податків.

У засіданні взяли участь заступник начальника ГУ ДПС у Львівській області Ігор Лазорк та начальника Городоцької ДПІ ГУ ДПС у Львівській області Роман Миськів.

Було розглянуто актуальні питання щодо збільшення податкового навантаження з податку на прибуток та ПДВ, легалізації робочих місць та дотримання законодавства про працю, застосування платниками податків електронних сервісів ДПС та використання ними інформаційних ресурсів.

Ігор Лазорко наголосив присутнім про надану можливість добровільно задекларувати активи, з яких свого часу не були сплачені податки. Основна ставка податку складатиме всього 5 відсотків. Таким чином зазначені активи будуть легалізовані громадянами, а державі будуть повернуті кошти у вигляді податку.